Selecteer een pagina

Over

Handgemaakt

 

Na de geboorte van ons dochtertje Ellie kreeg ik steeds meer ‘goesting’ om een creatieve opleiding te gaan volgen. In het verleden volgde ik al enkele workshops van potten draaien over betongieten tot lederen accessoires maken. De lederen workshops boeiden me enorm en daarom besloot ik de opleiding marokijnbewerker te gaan volgen, mijn me-time moment!

Tijdens mijn opleiding ‘ontwerpster van handtassen en accessoires’ ontdekte ik de liefde voor het leer, ik ben dan ook trots om mijn collectie aan je voor te stellen.

Bij het ontwerpen van mijn collectie vormen lijnen, vlakken en geometrische accenten de belangrijkste visuele kenmerken bij de creaties van S I E S.

Er wordt aandacht gegeven aan het ecologische en de duurzaamheid van het product. Het meeste leder is afkomstig uit restpartijen en er wordt op zoek gegaan naar kwalitatieve materialen.

Eenvoud

Mooi in alle eenvoud. Bij het ontwerpen van mijn tassen vertrek ik vanuit pure vormen en geometrische figuren. 

Kwaliteit

Een product van Atelier SIES staat voor kwaliteit.  De materialen worden in binnen- en buitenland geselecteerd. De verwerking gebeurt in het atelier te Gullegem met de grootste zorg en oog voor detail. 

Op maat

Naast de beschikbare modellen kan je ook jouw project op maat laten realiseren. 

Bezoek Atelier

Bergelen 72
8560 Gullegem

Op afspraak

Contact

Sieska Avijn
0498 39 15 09

info@atelier-sies.be

0
    0
    Winkelmandje
    Je mandje is leegTerug naar de winkel